Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππα

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππα

Φίλες και φίλοι, 

Με την πάροδο του 2019 πέφτει η αυλαία μιας πολύ δύσκολης δεκαετίας για την Πατρίδα μας. Μιας δεκαετίας με άσχημες στιγμές, πρωτόγνωρες καταστάσεις μνημονίωνκλειστών τραπεζών,διχαστικών επιλογών πολιτικής απάτης αλλά και με λίγες όμορφες στιγμές με ανθρώπους που δεν σταμάτησαν να παλεύουν ποτέ για να μη χάσει η χώρα την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια της.

Όμως οι ήρωες της καθημερινότητας,είναι που κράτησαν όρθια την πατρίδα μας, έμειναν εδώ στα δύσκολα, πάλεψαν, επιβίωσαν ,ευελπιστώντας να περάσουν τα δεινά αυτού του τόπου και να αναγεννηθούν απο τις στάχτες τους και αυτοί αλλά και η χώρα.

Αγαπητές και αγαπητοί, το 2019 υπήρξε χρονιά πολιτικής αλλαγής και νέας αρχής για την Πατρίδα μας, αφού η Ελλάδα εισήλθε σε μια εποχή προόδου και κανονικότητας, ύστερα από μια καταστροφική και σκοτεινή περίοδο. 

Το 2020 είναι η απαρχή μια νέας δεκαετίας πιο δυναμικής και ελπιδοφόρας για τη χώρα, για τα Δωδεκάνησα ,για τους νησιώτες μας.

Γι αυτό το λόγο εύχομαι τη νέα χρονιά να συνεχιστεί η αισιόδοξη και φωτεινή πορεία στην οποία βαδίζει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες , να ξημερώσουν ακόμα πιο όμορφες μέρες για όλους τους ανθρώπους και όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να ατενίσουμε με ελπίδα και χαρά το μέλλον το οποίο προβλέπεται λαμπρό. 

Είθε το 2020 να φέρει σε όλους μας υγεία, ομόνοια, ευτυχία και πάθος για την επίτευξη των στόχων μας, προσωπικών και συλλογικών. 

Καλή Χρονιά!

Ιωάννης Κ. Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr