Πρωτοφανής προσβολή του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας

Share This Post

Πρωτοφανής προσβολή του Δημοτικού Συμβουλίου και των δημοτών από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας

Πρωτοφανής προσβολή του Δημοτικού Συμβουλίου Κω και των δημοτών, από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Κυρίτση, ο οποίος “σηκώθηκε και έφυγε” από τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, μόλις μετά τη συζήτηση του 2ου θέματος, μεταξύ 19 θεμάτων, παίρνοντας μαζί του και τους υπόλοιπους συμβούλους της παράταξης του.

Η αποχώρηση του επικεφαλής της μειοψηφίας από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να παραβρεθεί σε “τραπέζι” είναι ατόπημα.

Το να ” διατάζει” όμως και να υποχρεώνει σε μαζική αποχώρηση από τη συνεδρίαση και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του το κάνει ακόμα χειρότερο, δείχνει απόλυτη υποτίμηση του θεσμικού οργάνου αλλά και έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτούς.

Η στάση τους προκαλεί λύπη.

Καταγράφηκε ως θλιβερή σελίδα στην ιστορία του Δήμου μας.

Συνιστά ευθεία και κορυφαία προσβολή των συνδημοτών μας, του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου μας.

Παραπέμπει σε αντίστοιχες πρακτικές προηγούμενων χρόνων, στο φαύλο παρελθόν της καλοπέρασης και του καιροσκοπισμού, μακριά από τις ανάγκες και τις αγωνίες των συνδημοτών μας.

Ο κ. Κυρίτσης αλλά και όσοι τον ακολούθησαν οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους συνδημότες μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Φώτης Χατζηδιάκος: Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας

  Φώτης Χατζηδιάκος: Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας Τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος

Ενημέρωση

Μιχάλης Κατρίνης: 8 χρόνια δεν αρκούν για να λειτουργήσει ένα σύστημα τηλεδιοίκησης;

Μιχάλης Κατρίνης: 8 χρόνια δεν αρκούν για να λειτουργήσει ένα σύστημα τηλεδιοίκησης; Βασικά σημεία συνέντευξης του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής Μιχάλη

©2020 radioproto.gr is made with by