Πρωτάθλημα Βετεράνων: 8 ομάδες συμμετέχουν Κλήρωση Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Share This Post

 

Πρωτάθλημα Βετεράνων: 8 ομάδες συμμετέχουν Κλήρωση Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Η Επιτροπή Α΄πρωταθλήματος βετεράνων ανακοινώνει πως 8 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στην διοργάνωση και είναι οι εξής: ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ, ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ,ΠΑΟΚ ΚΩ,ΑΕ ΚΩΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ &ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει αύριο Τετάρτη 5/10 όπως ειχε προαναγγελθεί, ώρα 6.30μ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω, παρουσία στελεχών του ΔΟΠΑΒΣ και του κου Π. Βασιλείου Υπεύθυνου του τοπικού οργάνου διαιτησίας.

Οι τελικες λίστες με τα 30 τουλάχιστον ονόματα των ομαδων θα κατατεθούν έως 1 Νοεμβρίου και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει γύρω στις 10 Νοεμβρίου και οι αγώνες θα ορίζονται με συννεννόηση των ομάδων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by