Προτεραιότητα η ανανέωση της παραχώρησης του Πατριαρχικού Κέντρου Ρόδου και του Ναυτικού Ομίλου Κω

Προτεραιότητα η ανανέωση της παραχώρησης του Πατριαρχικού Κέντρου Ρόδου και του Ναυτικού Ομίλου Κω

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε και συζήτησε με την διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Ηρώ Χατζηγεωργίου θέματα που αφορούν την ορθολογική αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ στα Δωδεκάνησα.

Η κ. Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στις δομικές δυσλειτουργίες που υπάρχουν με την υφιστάμενη κατάσταση της ΕΤΑΔ και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προχωρήσουν ζητήματα, τα οποία εδώ και παρά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν βρίσκουν λύση. Δύο από τα θέματα τα οποία έθεσε μετ’ επιτάσεως ο Βασίλης Α. Υψηλάντης είναι η ανανέωση της παραχώρησης του Πατριαρχικού Κέντρου της Ρόδου, καθώς επίσης και του Ναυτικού Ομίλου στον Δήμο της Κω. Τόνισε ότι για τις κοινωνίες της Ρόδου και της Κω είναι αιτήματα που χρήζουν άμεσης τακτοποίησης. Η κ. Χατζηγεωργίου διαβεβαίωσε ότι τα θέματα αυτά θα προτεραιοποιηθούν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr