Προσφορά του ΣΕΠΕΚΩ στο Αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών Κω

Share This Post

Προσφορά του ΣΕΠΕΚΩ στο Αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών Κω

Μετά από υπόδειξη του μέλους της διοίκησης Π.Σκουφεζή (υπεύθυνου του ΣΕΠΕΚΩ για την περιοχή του πρώην δήμου Ηρακλειδών), με την οποία συμφώνησαν και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, το σωματείο ανέλαβε να αποκαταστήσει τη βλάβη ενός αστυνομικού αυτοκινήτου τύπου τζιπ, για το αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών Κω.

Την Δευτέρα 17/2, μετά το πέρας των απαραίτητων εργασιών, το όχημα, ετοιμοπόλεμο πλέον, παραδόθηκε στον διοικητή του τμήματος κ. Θ.Αρβανίτη. Η όλη εργασία έγινε από συνεργείο της περιοχής, κόστισε 1170 ευρώ και πληρώθηκε από το ταμείο του ΣΕΠΕΚΩ. Το όχημα παρέδωσαν στον κ. Αρβανίτη, ο πρόεδρος του σωματείου Β.Μανιάς, ο αντιπρόεδρος Σ.Κούρος (Λάρυ) και το μέλος του ΔΣ Π.Σκουφεζής.

Ο ΣΕΠΕΚΩ στηρίζει την ελληνική αστυνομία στο δύσκολο έργο που επιτελεί, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την όξυνση των προβλημάτων στην περιοχή μας, και πάντα θα βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by