ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Αγαπητοί συνεργάτες,

η ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής συμπίπτει με την έναρξη των υποχρεώσεών σας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επειδή ο χρόνος πιέζει, κρίνουμε, ως επιτακτική ανάγκη, να πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας για να ρυθμιστούν οι άμεσες προτεραιότητες (πρόγραμμα ωρών προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, εργασίες για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους κ.ο.κ.).

Εξαιτίας των διαδικασιών που απαιτούνται για τη συγκρότηση των νέων Διοικητικών Συμβουλίων στις Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δήμου, προκειμένου να ασκηθεί διοίκηση και να ξεκινήσουν οι συνεδριάσεις των οργάνων, αλλά και των ασφυκτικών προθεσμιών από την έναρξη των δράσεων σας γίνεται κατανοητό πως πρέπει να επιταχύνουμε.

Ταυτόχρονα αυτή η συνάντηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη διαβούλευσης, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για την περαιτέρω συνεργασία μας στον τομέα των υποδομών (άδεια καταλληλότητας γηπέδων, εκμετάλλευση γραφείων και διαφημιστικών πινακίδων, θέματα φύλαξης και καθαριότητας των χώρων, λειτουργία κυλικείων κ.ο.κ.).

Για τα παραπάνω θέματα σας προσκαλούμε σε σειρά συναντήσεων την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν, στις :

19.30 συνάντηση Σωματείων που αιτήθηκαν ώρες για τη χρήση του Αθλητικού Πολύκεντρου.

20.00 συνάντηση Σωματείων που αιτήθηκαν ώρες για τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

20.30 συνάντηση Σωματείων που αιτήθηκαν ώρες για τη χρήση του Νέου Σταδίου «Ανταγόρας» και του «Φιλίνος».

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ στο Αθλητικό Πολύκεντρο και η πρόσκληση απευθύνεται στη Διοίκηση κάθε σωματείου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr