ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ

Share This Post

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ

Αγαπητοί συνδημότες,

Για την καλύτερη προετοιμασία και τον προγραμματισμό της αποκριάτικης παρέλασης πεζών και αρμάτων στην πόλη της Κω στο πλαίσιο των «ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ», παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή, έως την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Το καρναβάλι της Κω θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 3 και μισή το μεσημέρι, στην πλατεία Ανταγόρα. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους BOGAZ MUSIQUE.

Μπορείτε είτε, να λάβετε μέρος στην παρέλαση είτε, στο τέλος της παρέλασης με κάποιο χορευτικό ή θεατρικό δρώμενο είτε, να κάνετε και τα δύο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το αρμόδιο γραφείο (Τμήμα Πολιτισμού) του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. στο τηλέφωνο 22420- 25316 και στο e-mail : dopavs@kos.gr.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

ΚΩΣ : 7 Φεβρουαρίου 2020

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 304

ΘΕΜΑ : Συμμετοχή στην αποκριάτικη

παρέλαση, στο πλαίσιο των Χειμερινών

Πολιτιστικών Ιπποκρατείων 2019-2020

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by