ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΛΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, τη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στον Πλάτανο. Θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου , από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κω.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Για ένα καλύτερο αύριο με Όραμα και Σχέδιο για Όλους. Μιχάλης Κόλιας Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λέρου με τον συνδυασμό «Λέρος με όραμα και Σχέδιο για όλους»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr