ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Share This Post

 

 

 

 

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ρυθμική Γυμναστική, Ιωάννα Μαγοπούλου στην Κω για να παραστεί στην ετήσια Γιορτή Γυμναστικής & κοπή πίτας του συλλόγου μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω την Κυριακη 23/2/2020 στις 17.00.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα κάνει μια επίδειξη (Gala ) στην εκδήλωση καθως βρίσκεται σε προετοιμασία για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Πανευρωπαικούς αγώνες, αρχές Μαίου στο Kievo/ UKR. Η Ιωάννα είναι μολις 17 ετών και είναι το νέο αστέρι της Ρυθμικης !

Μαγοπούλου: Το νέο αστέρι της ρυθμικής!

Η πρωταθλήτρια Νεανίδων έκανε μαγικά… πράγματα στην πρώτη της συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριας Γυναικων ρυθμικής γυμναστικής το 2019. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικων 2019 , αφηνωντας δεύτερη την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Δερβίση.

Εκτός των πολλών άλλων διακρίσεων της, είναι η πρώτη φορά και η πρώτη αθλήτρια ρυθμικής από την χώρα μας που προκρίνεται και συμμετέχει σε Ολυμπιάδα Νέων ενα νέο θεσμό που έγινε για τρίτη φορά. Στο άθλημα της ρυθμικής η χώρα μας δεν είχε εκπροσώπηση στις δυο προηγούμενες διοργανώσεις, οπότε η Ιωαννα ηταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια ρυθμικής που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Νέων στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, κατακτώντας την 14η θεση.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία της αθλήτριας αυτής στο νησί μας , και σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε το θέαμα τόσο από την Ιωάννα όσο και από τις αθλήτριες της Ηπιόνης .

Σας περιμένουμε με χαρά.

Το ΔΣ ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης

  Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης Στο πλαίσιο της συνεργασίας

©2020 radioproto.gr is made with by