Προς τροποποίηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η εγκύκλιος για τα δικαιολογητικά των αγροτών. Δεκτή η παρέμβαση της Περιφέρειας

Share This Post

Προς τροποποίηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η εγκύκλιος για τα δικαιολογητικά των αγροτών. Δεκτή η παρέμβαση της Περιφέρειας

Δεκτό έκανε το αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για απλοποίηση των διαδικασιών ελέγχου των παραστατικών των αγροτών για την οικονομική τους ενίσχυση, ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ και σύντομα θα γίνει η τροποποίηση του εγγράφου των δικαιολογητικών, έτσι ώστε να συνεχίσουν οι αγρότες της Περιφέρειας να λαμβάνουν τις επιδοτήσεις τους.

Στις 12 Ιανουαρίου ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης είχε αποστείλει σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Θεοφάνη Παπά με την οποία ανέλυε τι ισχύει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς καθώς και τα προβλήματα των Κτηματολογικών Γραφείων στην Περιφέρεια μας.

Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον κ. Ζαννετίδη του ανέφερε ότι κάνει δεκτή την παρέμβαση και συντάσσει την τροποποίηση της σχετικής εγκυκλίου, έτσι ώστε οι αγρότες μας να συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις επιδοτήσεις τους. Αναμένεται στο διαύγεια του ΟΠΕΚΕΠΕ η ανάρτηση της σχετικής εγκυκλίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by