Ο Α.Σ. Έσπερος Κω ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον κύριο Δημήτρη Χατζηστέργο, διπλωματούχο προπονητή καλαθοσφαίρισης, ο οποίος θα προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του, από τη θέση του Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος Ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Χατζηστέργος υπήρξε και ο ίδιος αθλητής στους συλλόγους του Ανταγόρα και του Ιπποκράτη και έχει ήδη διατελέσει προπονητής για αρκετά χρόνια στις Ακαδημίες του δεύτερου, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου 2009 με την ομάδα Παίδων. Με πολλές συμμετοχές σε αθλητικά επιμορφωτικά σεμινάρια, έχει πάρει μέρος ως προπονητής σε camps καλαθοσφαίρισης που διοργανώθηκαν στο νησί της Κω και είναι από τους εμπνευστές – διοργανωτές μαζί με τους υπεύθυνους του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. του Δήμου Κω, του Πανελληνίου & Διεθνούς Τουρνουά «Μερόπις». Αποτελεί για τα παιδιά του Συλλόγου την καλύτερη επιλογή και ελπίζουμε στην άριστη συνεργασία μας.

Επιπλέον, το Δ.Σ του Συλλόγου μετά από απόφασή του, όρισε ως Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών του τον κύριο Ιωάννη Λαουμζή, ιδρυτικό μέλος του σωματείου, επίσης με πολυετή αθλητική δράση και εμπειρία στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Ο κύριος Λαουμζής θα είναι και ο Αντιπρόσωπος του Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Εκ του Γραφείου Τύπου του

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by