ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΩ

1. ΧΘΕΣ ΤΔΕΥΤΕΡΑ 4/12/2023 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

2. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΤΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΩΑ ΚΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΚΩ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ –Η ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ.

3. ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΥΛΙΟΥ- ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

4. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΕΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2 ΓΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΣΩΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ –(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ)

5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΜΙΚΤΗΣ ΚΩ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

6. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr