Προβολή της Κω στον Σκάι για την ανοδική πορεία του τουρισμού

Share This Post

 

Προβολή της Κω στον Σκάι για την ανοδική πορεία του τουρισμού

Την ευκαιρία να προβληθεί το νησί μας είχαμε για ακόμα μια φορά το Σάββατο 6 Αυγούστου, στην ενημερωτική εκπομπή του Σκάι με τίτλο «Πρωινή ενημέρωση» με τους Αντώνη Κρητικό και Χρυσόστομο Τσούφη.

 

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου σε ζωντανή μετάδοση από την Λεωφόρο Φοινίκων μίλησε για την αύξηση των επισκεπτών της φετινής τουριστικής περιόδου, τονίζοντας ότι η Κως μαζί με Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη ανέβασαν το ποσοστό των αφίξεων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατά 20%.

 

Η κ. Βλάχου υπογράμμισε ότι η Κως συνδυάζει την πλούσια ιστορική και αρχαιολογική ταυτότητα της και την Ιπποκρατική κληρονομιά με τις σύγχρονες αναβαθμισμένες υπηρεσίες, τις πολλές επιλογές στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως το ποδήλατο προσφέροντας στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω Την 27-01-2023 συνελήφθησαν στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω: α) 36χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας

Ενημέρωση

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών Την Τρίτη το μεσημέρι, σε ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικής Περιφερειών θα

©2020 radioproto.gr is made with by