Προβολή της Κω στην εκπομπή “Ώρα θερινή ” της ΕΡΤ3 

Share This Post

Προβολή της Κω στην εκπομπή “Ώρα θερινή ” της ΕΡΤ3 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με στόχο την προβολή και διαφήμιση της Κω και στην εσωτερική αγορά, η εκπομπή “Ώρα θερινή” της ΕΡΤ3 με την Αλεξία Τζιώνα φιλοξένησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Σέβη Βλάχου.

Η Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άνοδο των αφίξεων της φετινής τουριστικής περιόδου τονίζοντας ότι παρόλο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, η Κως μπορεί να ανταποκριθεί στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Αναφέρθηκε επίσης στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την τοπική αγορά και τα καταλύματα που αναβαθμίζονται συνεχώς, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν επιλογές για κάθε βαλάντιο.

Τέλος σημείωσε ότι το τουριστικό προϊόν της Κω εμπλουτίζεται από την πλούσια γαστρονομία, τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα, τις υπέροχες παραλίες, τους ποδηλατοδρόμους και τις ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά.

Η κα Βλάχου στάθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στο έμψυχο δυναμικό του τουρισμού που είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο και κερδίζει τους επισκέπτες με την ευγενική συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό.

Link:https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/kos-voyliaxe-apo-toyristes-to-nisi-toy-ippokrati/

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω Την 27-01-2023 συνελήφθησαν στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω: α) 36χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας

Ενημέρωση

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών Την Τρίτη το μεσημέρι, σε ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικής Περιφερειών θα

©2020 radioproto.gr is made with by