Πρασινίζει και το γήπεδο «Μιχάλης Πέρος» στην Κέφαλο. Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κω η σύμβαση, κόστους 308.213€

Share This Post

 

Πρασινίζει και το γήπεδο «Μιχάλης Πέρος» στην Κέφαλο. Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κω η σύμβαση, κόστους 308.213€

Την σύμβαση ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κεφάλου «Μιχάλης Πέρος» υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ενώ συναντήθηκε παράλληλα με τον Πρόεδρο του «Νικαγόρα» Μιχάλη Ράπανο, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Μπίλλη και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Φούσκα, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην υπογραφή της σύμβασης, παρουσία του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και της Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την σημερινή εξέλιξη, τονίζοντας ότι «…η δημοτική αρχή τιμά με την ανακατασκευή του γηπέδου τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΝΙΚΑΓΟΡΑ. Για τη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Κεφάλου η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου ήταν όνειρο πολλών ετών» σημείωσε ο Θεοδόσης Νικηταράς, συμπληρώνοντας ότι «το έργο αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για τους αθλητικούς χώρους του νησιού που βρίσκεται σε εξέλιξη, και έρχεται να συμπληρώσει αντίστοιχες παρεμβάσεις στο γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, στο γήπεδο Ζηπαρίου και στο 5Χ5 της Καρδάμαινας».

Ο Πρόεδρος του ΝΙΚΑΓΟΡΑ Μιχάλης Ράπανος τόνισε ότι «η σημερινή είναι η ιστορικότερη στιγμή στην πορεία του Συλλόγου και ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος για τις προσπάθειες που κατέβαλλε και την ανταπόκριση της δημοτικής αρχής ώστε να υλοποιηθεί το έργο».

Το κόστος του έργου φτάνει στα 308.213,69€ και καλύπτεται από ίδιους πόρους του Δήμου Κω.

Προβλέπει αποξήλωση του υφιστάμενου και τοποθέτηση σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τοποθέτηση δύο νέων εστιών ποδοσφαίρου (γκολ ποστ) αλουμινίου προδιαγραφών FIFA και επιδιόρθωση της υφιστάμενης περίφραξης.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by