ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ “ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ”

Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 13 – Κως

Μετά από το πρώτο προληπτικό αρνητικό rapid

τεστ και παρότι είναι κλειστά όλα τα πρακτορεία

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ RAPID ΤΕΣΤ

Διασπείρουμε – μόνο – πίστη στο Θεό

για τους συνανθρώπους μας

που περνάνε αυτή τη δοκιμασία

Αγαπητές συμπολίτισσες / Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Αγαπητές φίλες πελάτισσες / Αγαπητοί φίλοι πελάτες,

Παρά την σχολαστική τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοιού στο πρακτορείο μας επί της Πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου, και παρότι είμαστε κλειστά όλα τα πρακτορεία της Ελλάδας – με κρατική εντολή – από το πρωί της Πέμπτης 4/3, σε έλεγχο rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έγινε σε συνεργάτη μου, σήμερα Παρασκευή 5/3 τ’ απόγευμα, διαπιστώθηκε θετικός.

Ο συνεργάτης μου, 2 μέρες πριν (Τετάρτη βράδυ 3/3), επειδή βρέθηκε θετικό κρούσμα στο ευρύτερο περιβάλλον του, έκανε αντίστοιχο τεστ σε μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Επαναλαμβάνοντας το rapid τεστ, σήμερα Παρασκευή 5/3 τ’ απόγευμα, αφού είχε κάποια μικροσυμπτώματα την Πέμπτη 4/3, βρέθηκε θετικός.

Μετά την άμεση ενημέρωση από το συνεργάτη μου (ο οποίος – ευτυχώς – είναι καλά στην υγεία του και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό), και προτού βγει το μοριακό τεστ που θα υποβληθεί (όπως και ο γράφων που θα μείνει προληπτικά σε απομόνωση) τις επόμενες μέρες, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες – φίλους μας και τους συμπολίτες μας, έκρινα σκόπιμο να σας ενημερώσω και να επιστήσουμε την προσοχή όλων.

Από την πλευρά μας, θα φροντίσουμε όλοι οι συνεργάτες μας να προβούν στα απαραίτητα test, θα γίνουν απολυμάνσεις του πρακτορείου μας και θ’ ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες, για να σας υποδεχτούμε ασφαλείς, όταν ανοίξουν όλα τα πρακτορεία.

Τούτη την ώρα προέχει η εγρήγορση όλων, αφού το Νησί μας αρχίζει να εμφανίζει συνεχή αύξηση κρουσμάτων. Από την πλευρά μας, θα προβούμε σε απολυμάνσεις του πρακτορείου μας και σε όλες τις προβλεπόμενες

υγειονομικές διαδικασίες, για να σας υποδεχτούμε ασφαλείς όταν ανοίξουν όλα τα πρακτορεία.

Φοράμε πάντα και σωστά μάσκα, και μάσκες σε χώρους συνωστισμού, κρατάμε αποστάσεις και διασπείρουμε – μόνο – πίστη στο Θεό για τους συνανθρώπους μας που περνάνε αυτή τη δοκιμασία, γιατί μπορεί να βρεθούμε εμείς ή οι δικοί μας στη θέση τους.

Γιώργος Χ. Πασσανικολάκης

Πράκτορας ΟΠΑΠ

 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by