Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γ.Σ. των ιδρυτικών μελών του «Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση»

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γ.Σ. των ιδρυτικών μελών του «Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση»

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των 20 ιδρυτικών μελών του “Ομίλου για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση” στην φιλόξενη αίθουσα στο Χάνι την Δευτέρα 17 Ιουνίου,  με θέματα την αποσαφήνιση των στόχων του Ομίλου, την συνεργασία του με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το άνοιγμα του Ομίλου σε νέα μέλη.

Με πρόεδρο της Συνέλευσης τον Μιλτιάδη Φάκκο και με την παρουσία των 18 μελών και δικαιολογημένες απουσίες των δύο και με βάση τις εισηγήσεις της προσωρινής διοίκησης και μετά από πλούσιο παραγωγικό διάλογο αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Ο όμιλος θεωρεί ότι τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ενημέρωση αλλά κυρίως στον εμπλουτισμό της κοινωνίας μας με θέσεις και απόψεις που θα προωθούν τους στόχους της δημιουργίας ενός ισχυρού Δήμου ικανού να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις μιας ισχυρής κοινωνίας. Για το σκοπό αυτό προτείνει  τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι συντελεστές τους να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος του Ομίλου με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπατριωτών μας σε όλα τα θέματα που θα επεξεργάζεται ο Όμιλος.

Συμφωνήθηκε να ανοίξει ο κατάλογος της θεματολογίας που θα πρέπει να επεξεργαστεί ο όμιλος από το πρόβλημα της υγείας, μέχρι τα θέματα που αφορούν την οικονομία, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν  και την ηθική στην πολιτική.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πριν από τις Δημοτικές εκλογές ημερίδα με αποκλειστικό θέμα τις προτάσεις για την δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου που θα καλύπτει τις ανάγκες της κοινωνίας μας και θα ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί ανθρώπινες δυνάμεις, ιδιαίτερα νέους για την επίτευξη του στόχου. Προς τούτο εξουσιοδοτήθηκε το προσωρινό συμβούλιο να επιλέξει τον χρόνο και να προετοιμάσει τις εισηγήσεις.

Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε η άποψη ότι προς χάριν της ενότητας της κοινωνίας μας ο Όμιλος δεν πρέπει να εμπλακεί στις παραταξιακές αντιπαλότητες, αλλά να συνεισφέρει με παραγωγικές προτάσεις και κρίσεις στην διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που θα στοχεύει στο μέλλον. 

Για την ενημέρωση των φίλων εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης σας προσκαλούμε την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο ΜΙΚΕΛ για ένα αναψυκτικό και με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την συνεργασία μας

Για την συνέλευση των μελών

Ο πρόεδρος

Κώστας Καϊσερλης 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr