Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νεκτάριο Σαντορινιό στο νησί της Κω

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νεκτάριο Σαντορινιό στο νησί της Κω

Στο νησί της Κω θα βρίσκεται ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου και της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω, θα περιοδεύσει στην πόλη και τα χωριά της Κω, ενώ θα δοθεί και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. στην Μαρίνα Κω.

Την Παρασκευή ο βουλευτής και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Κω στο Δημαρχείο στις 10.00 π.μ. και στις 12 το μεσημέρι με τον Έπαρχο Κω-Νισύρου στο Επαρχείο.

Η περιοδεία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι», το οποίο περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας, τα οποία θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr