Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νεκτάριο Σαντορινιό στο νησί της Κω

Share This Post

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νεκτάριο Σαντορινιό στο νησί της Κω

Στο νησί της Κω θα βρίσκεται ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, μαζί με κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Δωδεκανήσου και της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω, θα περιοδεύσει στην πόλη και τα χωριά της Κω, ενώ θα δοθεί και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη στις 5.30 μ.μ. στην Μαρίνα Κω.

Την Παρασκευή ο βουλευτής και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν συναντήσεις με τον Δήμαρχο της Κω στο Δημαρχείο στις 10.00 π.μ. και στις 12 το μεσημέρι με τον Έπαρχο Κω-Νισύρου στο Επαρχείο.

Η περιοδεία εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι», το οποίο περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας, τα οποία θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by