Περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλύμνου με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή επικρατείας Γ. Στεφανάκη

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Καλύμνου με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή επικρατείας Γ. Στεφανάκη

Περιοδεία στο νοσοκομείο Καλύμνου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή επικράτειας Γιώργο Στεφανακη και τους υποψήφιους βουλευτές Δωδεκανήσου, Δέσποινα Γουρλα και Γιώργο Τσουκαλα.

Η αντιπροσωπεία περιόδευσε στα τμήματα του νοσοκομείου και συζήτησε με τους εργαζομένους. Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο λόγω της έλλειψης υγειονομικού προσωπικού με πρώτο και κύριο την έλλειψη καρδιολόγου και τις μονήρεις ειδικότητες με ο, τι συνεπάγεται αυτό για τους ασθενείς και τη δυνατότητα 24ωρης λειτουργίας του νοσοκομείου. Διαπιστώθηκε η υποστελεχωση όλων σχεδόν των τμημάτων ενώ μεγάλο μέρος των εργαζομένων είναι συμβασιούχοι.

Από τους υποψηφίους βουλευτές τονίστηκε η ανάγκη σταθερής πάλης για πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου με όλο το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Αναδείχθηκε η επικίνδυνη λογική κόστους – οφέλους που έχουν όλες οι κυβερνήσεις αφού θεωρούν την υγεία εμπόρευμα πάρα τις προεκλογικές διακηρύξεις τους για τη δημόσια υγεία και το ΕΣΥ. Οι υποψήφιοι βουλευτές μετέφεραν τις σταθερές και πρωτοπόρες θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία των σύγχρονων αναγκών καθώς η υγεία είναι καθολικό δικαίωμα όλου του λαού κι όχι εμπόρευμα. Αναφέρθηκαν επίσης και στη δράση του ΚΚΕ στο κοινοβούλιο όπου πρόσφατα κατατέθηκε ερώτηση για το νοσοκομείο Καλύμνου και τόνισαν ότι τώρα είναι η ώρα να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ και στη βουλή ώστε η φωνή των υγειονομικών να ακούγεται πιο δυνατά.

Το βράδυ οι υποψήφιοι θα μιλήσουν σε προεκλογική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου στις 20.00.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr