Περιοδεία με την «ομάδα του» στην πόλη της Κω πραγματοποίησε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Περιοδεία με την «ομάδα του» στην πόλη της Κω πραγματοποίησε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Λίγο μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Π.Ε. Κω και την συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ακολούθησε «περιοδεία» στην πόλη της Κω μαζί με την «ισχυρή ομάδα» του όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τους υποψηφίους της παράταξης του. 

Επισκέφθηκαν αρκετά καταστήματα και επιχειρήσεις, μίλησαν με περαστικούς, χαιρέτησαν θαμώνες στα καφέ της πόλης, σχολίασαν και έκαναν χιούμορ με αρκετούς πολίτες.

Νωρίτερα στην συνέντευξη που παραχώρησε oπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρειά πρέπει να συνεχίσει τα βήματα ανάπτυξης που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας ευρωπαϊκές πρωτιές και να μην γυρίσει πάλι πίσω στο παρελθόν του σκοταδιού.

Στην παρουσίαση αλλά και τις συναντήσεις στην πόλη παραβρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι Σ/λοι πλην τριών, που απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr