ΠΑΤΜΟΣ: ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΝΙΚΗΤΑ ΤΣΑΜΠΑΛΑΚΗ

ΠΑΤΜΟΣ: ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΝΙΚΗΤΑ ΤΣΑΜΠΑΛΑΚΗ

Άμεσα ήταν τα αποτελέσματα από τις συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Πάτμου, κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη στο πλαίσιο της πρόσφατης προγραμματισμένης επίσκεψης του στην Αθήνα, με στόχο την ουσιαστική προώθηση θεμάτων του Δήμου και του νησιού της Πάτμου.

Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Πάτμου, κ. Λευτέρη Πέντε, ο κ. Τσαμπαλάκης, μετέβη στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα και πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Αντώνη Βιδάλη.

Στη διάρκεια των συναντήσεων και μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, τονίστηκε η ανάγκη για την άμεση έγκριση της τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου για την υλοποίηση του έργου με θέμα τη «Βελτίωση και Επέκταση Αλιευτικού Καταφυγίου Σκάλας Πάτμου». Ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής Πάτμου, ο Υπουργός κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης προέβη στην υπογραφή με θετική γνωμοδότηση για την τροποποίηση. Χάρη στη δραστική αυτή παρέμβαση, «άνοιξε ο δρόμος» για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου πνοής για την Πάτμο.

Η επιστροφή του κ Τσαμπαλάκη στην Πάτμο μετά τις επιτυχημένες επαφές στην Αθήνα, σηματοδοτήθηκε από την πρωτοβουλία του για την οργάνωση της πρώτης συνάντησης εργασίας των μελών της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, με σκοπό την διευθέτηση εύρους ζητημάτων σχετικά με την Τουριστική προβολή του προορισμού. Στο πλαίσιο της πολύωρης συνάντησης που συμμετείχε το σύνολο των μελών της Επιτροπής αλλά και ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Πέντες, συζητηθήκαν θέματα άμεσης προτεραιότητας σχετικά με τις επικείμενες εκθεσιακές συμμετοχές και το προωθητικό υλικό. Ενδεικτικό των αντανακλαστικών που διαθέτει η νέα Δημοτική Αρχή και στα Τουριστικά θέματα, είναι πως ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής διένειμε στα μέλη προς επεξεργασία, αναλυτικό προτεινόμενο προγραμματισμό με κατηγορίες δράσεων, προτάσεις για συνεργασίες και μεθόδους σύγχρονης προβολής που είχε έγκαιρα ετοιμάσει ώστε από εδώ και στο εξής η Επιτροπή και ο Δήμος να «βαδίζουν» οργανωμένα και με σχέδιο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr