ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Νέες αθλητικές δραστηριότητες για όλους σε Κω, Κέφαλο & Καρδάμαινα (ηχητικό)

Share This Post

 

 

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Νέες αθλητικές δραστηριότητες για όλους σε Κω, Κέφαλο & Καρδάμαινα (ηχητικό)

Για περισσότερα από 30 χρόνια ο ΠΑΣ Σπάρτακος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αθλητικών δράσεων ολόκληρου του νησιού της Κω. Tae Kwon Do, Kick Boxing αλλά και ποδηλασία.

Ο κ. Σάκης Μπαραχάνος βρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο και μίλησε για την μοναδική πορεία του συλλόγου, τις κατακτήσεις των αθλητών διαχρονικά, τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις καθώς και τα οφέλη του αθλητισμού στην υγεία, στον χαρακτήρα, στο μυαλό και στην καθημερινότητα του κάθε παιδιού και ενήλικα.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν τμήματα όλων των ηλικιών και γυναικείο τμήμα kick boxing. Στην ποδηλασία λειτουργεί τμήμα ενηλίκων ενώ έχει κοινοποιηθεί και το πρόγραμμα των τμημάτων που συμπεριλαμβάνει ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Φώτης Χατζηδιάκος: Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας

  Φώτης Χατζηδιάκος: Η Τρίτη ηλικία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό και της αγάπης όλων μας Τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος

Ενημέρωση

Μιχάλης Κατρίνης: 8 χρόνια δεν αρκούν για να λειτουργήσει ένα σύστημα τηλεδιοίκησης;

Μιχάλης Κατρίνης: 8 χρόνια δεν αρκούν για να λειτουργήσει ένα σύστημα τηλεδιοίκησης; Βασικά σημεία συνέντευξης του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής Μιχάλη

©2020 radioproto.gr is made with by