Πασχαλινά παζάρια σε όλο το νησί της Κω – Δείτε το πρόγραμμα 

 

Πασχαλινά παζάρια σε όλο το νησί της Κω – Δείτε το πρόγραμμα 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ

Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει στην πόλη της Κω ο ΔΟΠΑΒΣ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς το Σάββατο 8 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στην πλατεία Ανταγόρα με χειροποίητες κατασκευές και εδέσματα.

Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κω θα αναβιώσει το έθιμο του Λάζαρου με αναπαράσταση και κάλαντα.

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ

Ο Σύλλογος Γυναικών Πυλίου «Η Αναξίκλεια», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Απελλής», ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Πυλίου, η Αδελφότητα του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Νικολάου, με την στήριξη της Κοινότητας Πυλίου και του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνουν Πασχαλινό Παζάρι με δώρα, λαμπάδες αυγά και πασχαλινές κατασκευές την Κυριακή 09 Απριλίου στις 11:00 στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

Η Κοινότητα Καρδάμαινας , ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Αργώ», το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Καρδάμαινας και ο Ηρακλής 2000, με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνουν Πασχαλινό Παζάρι με την Κυριακή 09 Απριλίου στις 11:30 στο Ναυτικό Μουσείο Καρδάμαινας στον παραλιακό δρόμο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr