ΠΑΣΟΚ: “Κλειδώνει” η υποψηφιότητα του Π. Κουνάκη για τις Ευρωεκλογές

ΠΑΣΟΚ: “Κλειδώνει” η υποψηφιότητα του Π. Κουνάκη για τις Ευρωεκλογές

Όπως όλα δείχνουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ θα έχει και παρουσία από τα Δωδεκάνησα καθώς φαίνεται να κλειδώνει η υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Κουνάκη από τη Ρόδο. Ο πολιτευτής του κόμματος είχε μία εξαιρετική παρουσία στις εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν το 2023.

Η πληροφορία της υποψηφιότητας του Δωδεκανήσιου πολιτευτή υπάρχει έντονα τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται να επιβεβαιώνεται από σημερινό πολιτικό άρθρο στο Πρώτο Θέμα.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλει το κόμμα των πρασίνων να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία και να λάβει την 2η θέση στις ευρωεκλογές.  Με την ομάδα των υποψηφίων ευρωβουλευτών ο κ. Ανδρουλάκης πιστεύει ότι θα καταφέρει να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κόμματος σε σχέση με τα άλλα κόμματα. Επιμένει να επενδύει πράγματι σε νέα πρόσωπα και ταυτόχρονα να δένει τους στόχους με την πολιτική ικανότητα των έμπειρων στελεχών.

Ωστόσο, κατά την τμηματική παρουσίαση της λίστας θα φανεί ότι αξιοποιεί στελέχη που απευθύνονται σε όλες τις επαγγελματικές, κοινωνικές και ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης κατάγεται από τη Ρόδο και προέρχεται από την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς ήταν για 12 χρόνια περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Αιγαίο. Έχει σπουδάσει μαθηματικά και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση χρυσοχοΐας.

Ο ίδιος αν και δεν έχει επιβεβαιώσει την υποψηφιότητά του, δεν την έχει διαψεύσει και πάντα τονίζει ότι είναι στην διάθεση της παράταξης όποτε χρειαστεί. Ο ίδιος είναι νέος και έχει καλή επαφή με τη νέα γενιά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους επαγγελματικούς φορείς. Στις εθνικές εκλογές σε αρκετά νησιά της Δωδεκανήσου ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης με το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι ο κ. Κουνάκης θα πει το ναι στον επικεφαλής του κόμματος. Έτσι είναι μετά θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση και η οργάνωση ενόψει των ευρωεκλογών και η επίσκεψη σε όλα τα νησιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr