Πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός κατέστρεψε το πρόσωπο γυναίκας – Δείτε το σχετικό video και τις σοκαριστικές εικόνες

Share This Post

Πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός κατέστρεψε το πρόσωπο γυναίκας – Δείτε το σχετικό video και τις σοκαριστικές εικόνες

Μία συγκλονιστική μαρτυρία φιλοξένησε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή “Ολα Εδώ” της FORMedia TV. Η Γεωργία Μακρή επισκέφθηκε το ιατρείο πασίγνωστου πλαστικού χειρουργού o οποίος της υποσχέθηκε ότι θα της χαρίσει ένα όμορφο αποτέλεσμα μετά την επέμβαση που θα της έκανε. Tελικά της κατέστρεψε το πρόσωπο όπως η ίδια υποστηρίζει στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του.

Η Γεωργία Μακρή μετά την επέμβαση που της έκανε στα χείλη ο πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός κατέληξε στην εντατική νοσοκομείου με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η καταγγέλλουσα παρουσίασε στην εκπομπή της Tζωρτζέλα Kόσιαβα φωτογραφικό υλικό μέσα από το οποίο αποδεικνύει την παραμόρφωση που υπέστη πρόσωπό της μετά την αποτυχημένη -όπως η ίδια υσχυρίζεται- επέμβαση στα χείλη της.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Πηγή: https://www.formedia.gr/

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by