ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

Στο γραφείο του Δημάρχου Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση των φορητών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (laptops) στους 10 μαθητές της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου Νισύρου, την Παρασκευή 15/12. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Γυμνασίου Λ.Τ. Νισύρου, κ. Γιάννη Κουλάκης, ο καθηγητής κ. Δημήτρης Μητσόπουλος και ο Αντιδήμαρχος και διευθυντής του Δημοτικού σχολείου κ. Χασαπλαδάκης Δημήτρης. Η παροχή υπολογιστών στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου γίνεται κάθε έτος, έτσι οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων του Γυμνασίου=Λυκείου έχουν ήδη παραλάβει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όταν ήταν στην Α’ Γυμνασίου.

Ο Δήμος Νισύρου είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης δίπλα στους μαθητές και τους γονείς τους. Η δωρεά αυτή των υπολογιστών αποτελεί μέρος της προσφοράς του Δήμου στην κοινωνία της Νισύρου, με προτεραιότητα στα παιδιά, προσφέροντας ένα εργαλείο για τη διευκόλυνσή τους στις μαθησιακές απαιτήσεις.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Χασαπλαδάκη παρέδωσαν τους υπολογιστές στα παιδιά και  τους ευχήθηκαν καλές γιορτές και το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία και δημιουργία, και καλή σταδιοδρομία. Ο Δήμαρχος προέτρεψε τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τους Η/Υ κυρίως για τα μαθήματα τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν τις ανάγκες που δημιουργούνται με τη νέα ψηφιακή εποχή στην εκπαίδευση και στην καθημερινή μας ζωή.

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr