ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ

Share This Post

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω στο πλαίσιο της έναρξης μαθημάτων ποδηλασίας στο Πυλί, την Παρασκευή 8 Ιουλίου, πραγματοποίησε ενημερωτική παρουσίαση σε παιδιά και γονείς στο Πυλί.

Σε αυτήν την εκπαιδευτική δραστηριότητα οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν αρχικά σε θέματα που αφορούν στο ποδήλατο, εστιάζοντας κυρίως στην οδική ασφάλεια και στην αναγκαιότητα χρήσης του κράνους κατά τις μετακινήσεις τόσο με τα ποδήλατα όσο και με τα μοτοποδήλατα.

Στη συνέχεια οι νέοι αθλητές μαζί με τους αθλητές της Ακαδημίας χρησιμοποίησαν το στίβο δεξιοτεχνίας, που είχε οργανωθεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη περίσταση, με σκοπό τη βελτίωση της τεχνικής τους και τη μύηση στον κόσμο της ποδηλασίας.

Παράλληλα παρουσιάσθηκαν καινοτόμα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει η Ακαδημία Κω για εξειδικευμένη προπόνηση των αθλητών της με στατική προπόνηση καθώς και τα μέσα και ο τρόπος που προετοιμάζονται οι αθλητές πριν από κάθε αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά την Κοινότητα Πυλίου και τον κύριο Νικόλαο Παναγιωτίδη για τη βοήθεια που παρασχέθηκε, ώστε η εν λόγω δραστηριότητα να στεφθεί με επιτυχία και να παρουσιασθούν με ιδανικό τρόπο τα οφέλη της ποδηλασίας και η ασφαλής χρήση του ποδηλάτου. Ευχαριστούμε επίσης την προπονήτριά μας, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, τον βοηθό προπονητή, κο Εμμανουήλ Πεδιαδιτάκη και τον κο Άκη Δημητριάδη για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της δραστηριότητας του σωματείου μας. Τέλος, ευχαριστούμε τους αθλητές μας για την όμορφη παρουσία τους και κυρίως τους γονείς και τα παιδιά από το Πυλί, που συμμετείχαν σε αυτήν.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω βλέπει με ιδιαίτερη χαρά την αγάπη που επιδεικνύεται από τους πολίτες κάθε ηλικίας του νησιού μας αναφορικά με την ποδηλασία αθλητική και μη και αισθάνεται υπερηφάνεια που αποτελεί μέρος αυτής της αγάπης και μπορεί να προσφέρει με τις γνώσεις της ακόμα περισσότερα στο νησί του ποδηλάτου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by