Παρουσία του Αετού Κω στο πρωτάθλημα Καράτε 1 που διεξάγει στο Λουτράκι, με της συμμετοχές να ξεπερνούν της 3000

Share This Post

 Παρουσία του Αετού Κω στο πρωτάθλημα Καράτε 1 που διεξάγει στο Λουτράκι, με της συμμετοχές να ξεπερνούν της 3000

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Αλέξανδρος και ασημένιο μετάλλιο, στο Καράτε που διεξάγει στο Λουτράκι της Κορίνθου, με της συμμετοχές να ξεπερνούν της 3000. Ο σύλλογος Αετός Κω ξανά στο βάθρο των μεταλλίων. Κάνοντας πράξει τα όνειρα και της επιθυμίες των παιδιών του μέλλοντος, εκπαιδεύωντας τα όχι μόνο να μάθουν να παλεύουν σε πραγματικές συνθήκες, αλλά να μπορούν και να στέκονται στον αληθινό κόσμο με ψηλά το κεφάλι, να σέβονται την ήττα αλλά και την επιτυχία, να ξέρουν τα όρια τους, αλλά και την ανοχή τους. Να είναι άνθρωποι μέσα στους ανθρώπους, να είναι αληθινοί και ταπεινή, μέσω της αδελφοσύνης και της ευγενούς άμιλλας, να πιστεύουν και να μπορούν κάνουν οι ίδιοι τα όνειρα τους πραγματικότητα μία μέρα. Το μέλλον τους ανήκει και όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνη και υποχρεωμένοι απέναντι τους. 
Το Δ.Σ Αετός ευχαριστεί θερμά τους κυρίους, Σταματάκη Θάνο (πρώην πρόεδρο του αθλητισμού Κω), Σιφάκη Ηλία (πρώην Αντιδήμαρχο Κω) και Σουρασή Κώστα, πρόεδρο κοινότητας Κω. για την πολύτιμη βοήθεια στήριξης στον σύλλογο μας. 
ΑΕΤΟΣ ΚΩ 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by