Παρουσία της Δημοτικής Αρχής η τελετή αγιασμού της ΑΕΛ

Share This Post

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής η τελετή αγιασμού της ΑΕΛ

 

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30, τελέστηκε ο αγιασμός της Αθλητικής Ένωσης Λέρου για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2022-2023.

Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκός Κυριάκος, ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ, καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Δήμαρχος Λέρου συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τσάτσο, το ΔΣ, τους παίκτες και τον προπονητή, ευχόμενος –μεταξύ άλλων- «καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες, στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας», ενημερώνοντας παράλληλα για τη δωρεά αθλητικού υλικού (φόρμες κλπ) σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΙΣΑΠ, τονίζοντας παράλληλα ουδέποτε το νησί μας δεν είχε τόσους σύγχρονους αθλητικούς χώρους, διεθνών προδιαγραφών, που παρέχουν σε όλους τους αθλητές την απαιτούμενη ασφάλεια.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by