Παρουσίαση του βιβλίου «Μαρία Βουνάρα» του Δ. Βοναπάρτη, στο σχολείο του Αμανιού

Share This Post

 

Παρουσίαση του βιβλίου «Μαρία Βουνάρα» του Δ. Βοναπάρτη, στο σχολείο του Αμανιού

Την Παρασκευή 23 -9- 2022 και ώρα 19.00 στον αύλειο χώρο του σχολείου Αμανιού, Ο ΔΟΠΑΒΣ παρουσιάζει το βιβλίο-ποίημα « Μαρία Βουνάρα» του συμπατριώτη μας Δημήτρη Βοναπάρτη, από τις εκδόσεις «ΚΑΣΤΑΛΙΑ».

Στην παρουσίαση συμμετέχουν, η Μαρία Παρισίδη, πρόεδρος του πνευματικού ομίλου «ΦΙΛΗΤΑΣ», ο Νικολιός Χατζηνικολάου ,η Γεωργία Κασιώτη, η Σέβη Βλάχου , η Διονυσία Κασιώτη, με συντονίστρια την Αναστασία Παππούλη.

Πρόκειται για αυτοτελές, λυρικό ποίημα, που ξετυλίγει μια αληθινή ιστορία στην Κάσο . Αναφέρεται σε δύο νέους ,που παρά την αγνή αληθινή αγάπη τους, οι συγκυρίες τους αδίκησαν και ο ανεκπλήρωτος έρωτάς τους είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό τέλος και των δύο.

Την εκδήλωση επενδύουν μουσικά ο Κυριάκος Παππούλης βιολί, ο Νικόλας Σοφός λαούτο, ο Μάνος Πόγιας Ακορντεόν – σαντούρι, και στο τραγούδι η Θωμαΐς Βοναπάρτη με Κυριάκο Παππούλη.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by