ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΚΑΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΚΑΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

Μετά τη δημιουργία του μεγάλου προβλήματος της ακτοπλοϊκής επικοινωνίας στη Βόρειο Δωδεκάνησο με το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ», τώρα δημιουργείται μείζον ζήτημα στην κεντρική γραμμή όλης της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η υποδοχή του «ΔΙΑΓΟΡΑ» και στη θέση του μας προέκυψε το παλαιό «ΠΡΕΒΕΛΗΣ», το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο για το Βόρειο Αιγαίο, αλλά προφανώς κατάλληλο για το Νότιο Αιγαίο που είναι και πιο απομακρυσμένο.

Βέβαια στο Β. Αιγαίο ξεσηκώθηκαν άπαντες, πολιτικοί παράγοντες και τοπικές κοινωνίες, και έτσι βρέθηκε η λύση να το αντικαταστήσουν με τον «ΔΙΑΓΟΡΑ» και να στείλουν σε εμάς το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ».

Εμείς δεν θα πούμε κάτι περισσότερο, απλά συνυπογράφουμε την οργισμένη διαμαρτυρία της δυναμικής Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά, η οποία αναφέρει πως, «το επιτελικό κράτος των Αθηνών έχει αφήσει τα νησιά χωρίς γιατρούς, στο έλεος του Θεού και τώρα τους δίνει ακόμη ένα χτύπημα με την δρομολόγηση ενός παλαιού πλοίο, που δεν καλύπτει τις ανάγκες των νησιών και τους υποβάλει σε καθεστώς αποκλεισμού».

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους συμπατριώτες μας και απαιτούμε από την κυβέρνηση το ελάχιστο που αξίζουν οι νησιώτες και τα νησιά μας: Αξιόπλοα πλοία και γιατρούς και να σταματήσουν πια να υποβαθμίζουν καθημερινά τις ζωές μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr