Παραχώρηση γραφείου στον Φιλητά από την οικογένεια Β. Χατζηβασιλείου

Παραχώρηση γραφείου στον Φιλητά από την οικογένεια Β. Χατζηβασιλείου

Πηγή: www.vimatisko.gr

Στις 12/10/2023  η πρόεδρος του Πνευματικού Ομίλου Κώων ο Φιλητάς κ. Μαρία Τουλαντά Παρισσίδου και το μέλος του ομίλου ο γιατρός  κ.  Τίμος Κουτσουράδης, παρέλαβαν από το γραφείο του αείμνηστου νομικού,  συγγραφέα και ιστορικού, Βασίλη Χατζηβασιλείου, έπιπλα και βιβλία. Όλα είναι ευγενική προσφορά  της αδελφής του θανόντος,   κ. Σταματίας Χατζηβασιλείου – Χατζηστέργου,  η οποία και παρίστατο κατά την μεταφορά αυτών.              

Θερμές ευχαριστίες, από όλα τα μέλη του Φιλητά, που πιστεύουν πως οι επόμενες συνεδριάσεις και εκδηλώσεις του ομίλου, που θα γίνονται στο νέο συγκροτημένο γραφείο,  θα τους δικαιώσουν, για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους.                       

Ο Πνευματικός Όμιλος Κώων ο Φιλητάς, ευχαριστεί για την γενναιόδωρη προσφορά, ιδιαίτερα την αδελφή του Σταματία και όλη την οικογένεια, του αξέχαστου Βασίλη Χατζηβασιλείου. Πολλά  ευχαριστήρια στον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά,   για την παραχώρηση του γραφείου στον Φιλητά, καθώς  στον πρόεδρο της ΚΩΑΝ κ. Χόνδρο και στους εργαζόμενους του Δήμου, για την ευγενή και πρόθυμη βοήθεια τους, στην μεταφορά των επίπλων και των βιβλίων.

Για το Δ.Σ. του Φιλητά  η πρόεδρος κ Μαρία Τουλαντά Παρισσίδου και τα λοιπά μέλη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr