Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαχείριση της πυρκαγιάς ο κ. Θωμάς Σωτρίλλης

Παραιτήθηκε από περιφερειακός σύμβουλος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαχείριση της πυρκαγιάς ο κ. Θωμάς Σωτρίλλης

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τη διαχείριση της πυρκαγιάς, με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης γνωστοποίησε την παραίτησή του. Ειδικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

“Ζωή σε όλους μας.Επεσε αυλαία για την ναυαρχίδα ΡΟΔΟΣ. Άξιοι οι αξιωματούχοι του επιτελικού κράτους που πέτυχαν χωρίς ανθρώπινες απώλειες την βύθιση της. με τέλειο συντονισμό. Εμείς οι απλοί Ασυντονιστοι εθελοντές καταφέραμε με αξιοπρέπεια να φροντίσουμε όλους τους φιλοξενούμενους παραθεριστέςμε φροντίδα για σίτιση και ύπνο.Αισθανομαι υπερήφανος για όλους τους απλούς πολίτες που φρόντισαν την βελτίωση της παραμονής των. Κάποιοι όμως πρέπει να ντρέπονται για ότι συνέβη. Ας μην περιμένουν τις εκλογές. Η αξιοπρέπεια της παραίτησης είναι το ζητούμενο. Προσωπικά θα υποβαλω την παραίτησή μου από το Περιφ.Συμβουλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και ας μην αρχίσουν κάποιοι ότι είναι το τέλος της θητείας. Έχω προηγούμενο.”

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr