Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την προκήρυξη θέσεων γιατρών στο νοσοκομείο της Ρόδου

Share This Post

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την προκήρυξη θέσεων γιατρών στο νοσοκομείο της Ρόδου

Την άμεση επαναπροκήρυξη έξι (6) θέσεων γιατρών για να στελεχωθεί το νοσοκομείο της Ρόδου, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Πρόκειται για θέσεις ιατρικού προσωπικού, που είχαν προκηρυχθεί, αλλά τελικά απέβη άκαρπη και αφορά στις θέσεις: Χειρουργικής, Φυματολογίας (ΜΕΘ), Πνευμονολογίας, Ακτινολογίας, Ρευματολογίας, Αναισθησιολογίας.

Παράλληλα, ο κ. Κόνσολας ζητά, επίσης, την προκήρυξη θέσεως ειδικότητας ουρολόγου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ, σημαντική και αναγκαία προτεραιότητα αποτελεί, η κάλυψη της θέσης του επεμβατικού καρδιολόγου στη θέση του ήδη αποχωρήσαντος διευθυντή της κλινικής.

Τονίζει ότι άμεση προκήρυξη αυτών των θέσεων στην επόμενη προκήρυξη πρόσληψης ιατρικού προσωπικού που θα εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας, είναι ζήτημα μείζονος σημασίας για τη λειτουργία του νοσοκομείου της Ρόδου, που όπως επισημαίνει ο Μάνος Κόνσολας είναι ένα νοσοκομείο με υπερτοπική εμβέλεια.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by