Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με προσωπικό των δομών του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα

Share This Post

 

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση με προσωπικό των δομών του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα

Την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού στις διοικητικές δομές του ΕΦΚΑ στα Δωδεκάνησα, αναδεικνύει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Επισημαίνοντας ότι τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχουν γίνει προσλήψεις, ενώ οι συνταξιοδοτήσεις έχουν εντείνει το πρόβλημα της υποστελέχωσης, ο κ. Κόνσολας τονίζει ότι η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ στις δομές που υπάρχουν στις νησιωτικές περιοχές απαιτεί επαρκή στελέχωση και ενίσχυση του τεχνικού εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού.

Παράλληλα, αναφέρεται στις ελλείψεις προσωπικού σε κάθε δομή σε Ρόδο, Κάλυμνο και Κω, ως εξής:

– ΠΥΣΥ Νοτίου Αιγαίου: απαιτείται η πρόσληψη 8 ατόμων για να στελεχωθούν τα τμήματα συντονισμού και υποστήριξης και οικονομικής διαχείρισης.

– Τοπική διεύθυνση Α’ Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο: απαιτείται η ενίσχυση της δομής με 22 άτομα προκειμένου να στελεχωθούν τα τμήματα διοικητικού, παροχών, συντάξεων, μητρώου, ασφάλισης και εισφορών και απονομής συντάξεων.

– Τοπική Διεύθυνση Β΄ Δωδεκανήσου με έδρα στην Κάλυμνο: απαιτείται η ενίσχυση της δομής με 4 άτομα στα τμήματα διοικητικού, ασφάλισης και εσόδων και συντάξεων.

– Τοπική Διεύθυνση Γ΄ Δωδεκανήσου με έδρα την Κω: απαιτείται η πρόσληψη 4 ατόμων για τη στελέχωση των τμημάτων διοικητικού, ασφάλισης και εισφορών και συντάξεων και παροχών.

Παράλληλα, ενίσχυση με προσωπικό χρειάζεται και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών Ρόδου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by