Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να μην αποδυναμωθεί το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου

Share This Post

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να μην αποδυναμωθεί το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου

Τον κίνδυνο αποδυνάμωσης του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου μετά τη συνταξιοδότηση του μοναδικού γιατρού-νεφρολόγου στο τέλος του χρόνου, αναδεικνύει με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Μάλιστα ο κ. Κόνσολας προτείνει να δοθεί ανάλογη λύση με αυτήν που είχε επιλεγεί την περίοδο της πανδημίας, κατά την οποία δόθηκε παράταση για τους γιατρούς που έβγαιναν στη σύνταξη, προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ.

«Εκτιμώ ότι κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και για τους γιατρούς που συνταξιοδοτούνται στα νησιά του Αιγαίου. Να δοθεί δηλαδή, εφόσον το επιθυμούν και οι ίδιοι, η δυνατότητα παράτασης προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ και να μην δημιουργηθούν κενά».

Ο Μάνος Κόνσολας προειδοποιεί ότι αν το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου μείνει χωρίς νεφρολόγο δεν θα μπορούν να κάνουν αιμοκάθαρση οι ασθενείς στο νησί και θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by