Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να ενισχυθεί με περισσότερα δρομολόγια η αεροπορική σύνδεση της Λέρου με την Αθήνα

Share This Post

 

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να ενισχυθεί με περισσότερα δρομολόγια η αεροπορική σύνδεση της Λέρου με την Αθήνα

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με παρέμβασή του προς τον Πρόεδρο της Aegean, κ. Ευτύχιο Βασιλάκη, ζητά να εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης της συχνότητας των δρομολογίων από την Αθήνα προς τη Λέρο και με επιστροφή.

Τονίζει ότι :

– Τη θερινή περίοδο υπήρχαν έντεκα πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση.

– Τον Σεπτέμβριο ο αριθμός των πτήσεων μειώθηκε στις έξι την εβδομάδα, ενώ προστέθηκαν δύο έκτακτες πτήσεις στις 12/09 και 19 /09.

– Για τον Οκτώβριο, προβλέπεται νέα μείωση του αριθμού των πτήσεων σε τέσσερις τον αριθμό, ενώ από το Νοέμβριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023, οι πτήσεις θα μειωθούν σε τρεις την εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι την περίοδο Νοεμβρίου-Απριλίου, θα υπάρχουν μόνο τρεις πτήσεις την εβδομάδα – σε ό, τι αφορά στην αεροπορική σύνδεση της Λέρου με την Αθήνα – επισημαίνεται ότι το γεγονός αυτό δυσχεραίνει τις μετακινήσεις των πολιτών και λειτουργεί αρνητικά για την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Αναφέρει ότι απέναντι σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές, όπως είναι η ακριτική Λέρος, πρέπει να υπάρχει πολλαπλή στήριξη και μία έμπρακτη κίνηση στήριξης θα ήταν η αύξηση των δρομολογίων, ιδιαίτερα την περίοδο Νοεμβρίου-Απριλίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023

  Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023 Περισσότεροι από 88.000 τουρίστες

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ  Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον αναπληρωτή

©2020 radioproto.gr is made with by