Παρέμβαση της Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για το Νομοσχέδιο των Ιαματικών Πηγών

Share This Post


Παρέμβαση της Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για το Νομοσχέδιο των Ιαματικών Πηγών

Το αίτημα της δωδεκανησιακής κοινωνίας να αξιοποιούνται οι ιαματικές πηγές των νησιών μας από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφερε στη Βουλή, η Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κατέθεσε αναφορά στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών πρέπει να γίνεται από τους Δήμους, οι οποίοι, είτε ήδη λειτουργούν τις ιαματικές πηγές κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ή προετοιμάζουν τη λειτουργική αξιοποίηση τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μίκα Ιατρίδη κατέθεσε και τις ομόφωνες αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Ρόδου και Νισύρου, τις επιστολές του Δημάρχου Κω και της ΟΝΝΕΔ Κω, την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και την απόφαση του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, για την παραμονή των ιαματικών πηγών στους Δήμους, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τις ιαματικές πηγές που προβλέπονται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού θα πρέπει να αναθεωρηθούν.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by