Παρέμβαση Ν. Σαντορινιού για την ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ

Παρέμβαση Ν. Σαντορινιού για την ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ

Αναφορά προς τους Υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κατέθεσε ο Νεκτάριος Σαντορινιός σχετικά με την αναγκαιότητα στήριξης του κλάδου των Πρακτόρων ΟΠΑΠ.

Στην αναφορά του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, στηρίζοντας το αίτημα της Ένωσης Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Δωδεκανήσου, τονίζει ότι ο κλάδος, λόγω της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν, βρίσκεται σε δυσμενή θέση, βιώνοντας σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομική του δραστηριότητα.

Επιπλέον, όπως υπογραμμίζεται στο κείμενο της αναφοράς, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές και τα νησιά, όπου ήδη επιχειρήσεις και εργαζόμενοι πλήττονται σε μεγάλο βαθμό, τα οικονομικά στοιχεία των πρακτορείων ΟΠΑΠ, σε σχέση με άλλες περιοχές, είναι αποκαρδιωτικά. Τόσο η πτώση του τζίρου, όσο και τα ανελαστικά πάγια έξοδα των πρακτορείων, έχουν προκαλέσει και σε αυτόν τον κλάδο επαγγελματιών, σοβαρά ζητήματα βιωσιμότητας.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός υπογραμμίζει, τέλος, πως είναι πια επιβεβλημένο η Κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα και ουσιαστικά τον κλάδο των πρακτόρων ΟΠΑΠ, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτόν, με την ένταξή των επιχειρήσεων σε νέα μέτρα υποβοήθησης της ρευστότητάς τους και αντιμετώπισης του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr