Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Κω

Share This Post

Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Κω

Σας γνωστοποιούμε ότι το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω συμμετέχει στο κάλεσμα που έκανε ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για κοινή μέρα δράσης σε όλο το Αιγαίο για τα θέματα Υγείας και Μεταναστευτικού-Προσφυγικού. Για την ημέρα της Παναιγιακής Δράσης έχουν ήδη συμφωνήσει τα σωματεία των Νοσοκομείων Σάμου, Χίου, Καλύμνου, Ικαρίας.

Συμφωνούμε σε κοινές διεκδικήσεις για :

Την άμεση στελέχωση όλων των μονάδων Υγείας των νησιών με μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και των ειδικοτήτων και του ΕΚΑΒ.

Την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που εργάζονται με ελαστικές μορφές εργασίας.

Την επαρκή χρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας από το κράτος που να καλύπτει τις μεγάλες ανάγκες.

Όσον αφορά το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό απαιτούμε :

Να απεγκλωβιστούν από τα νησιά μας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Να μην δημιουργηθεί κανένα νεό Hot Spot, οι μετανάστες και πρόσφυγες να μεταφερθούν στην Ηπειρωτική Ελλάδα με ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενίας και την απαραίτητη υγειονομική τους κάλυψη.

Οι υπηρεσίες ασύλου να μεταφερθούν σε κεντρικές περιοχές όπου θα χορηγούνται τα απαραίτητα έγγραφα για την μετάβαση τους στην χώρα που επιθυμούν.

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, το Δ.Σ του Σωματείου Νοσοκομείου Κω πήρε απόφαση για Παράσταση Διαμαρτυρίας των εργαζομένων και κατάθεση υπομνήματος στην Διοίκηση στις 15/10/2019 στις 12:00 μμ.

Σκοπεύουμε να οργανώσουμε περαιτέρω δράσεις που αφορούν την Υγεία και όχι μόνο. Καλούμε τον λαό του νησιού, τα Σωματεία και τους φορείς του νησιού αλλά και το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία κοινών δράσεων για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by