Παράσταση διαμαρτυρίας στην Κω μελών του «Σωματείου Εκμισθωμένων Οχημάτων με οδηγό» για υπέρογκα πρόστιμα

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Κω μελών του «Σωματείου Εκμισθωμένων Οχημάτων με οδηγό» για υπέρογκα πρόστιμα

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Αστυνομικό Διευθυντή Κω, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, μέλη του “Σωματείου Εκμισθωμένων Οχημάτων με οδηγό Δωδ/σου” διαμαρτυρόμενοι για τα «χωρίς λόγο» όπως λένε, υπέρογκα πρόστιμα που τους επιβάλλονται, μετά από λάθος εφαρμογή του νόμου από τις αρμόδιες αρχές, με το αδίκημα της κλοπής μεταφορικού έργου.

Μάλιστα, όπως μας είπαν, είναι αποφασισμένοι τις επόμενες ημέρες να προβούν σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Να σημειωθεί, ότι ανάλογη διαμαρτυρία, πραγματοποίησε το Σωματείο και στη Ρόδο, διαμαρτυρόμενο για τα πρόστιμα που τους επέβαλε κλιμάκιο της αστυνομίας το οποίο ήρθε για έλεγχο από την Αθήνα.

To Σωματείο ζητάει την αποσαφήνιση του νόμου σχετικά με τον τρόπο εργασίας των Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων. Το υπουργείο δεν έχει κάνει σαφή τον τρόπο και τον κανονισμό εργασίας των Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτων ανάλογα με τη δραστηριότητα, είτε είναι ταξιδιωτικό γραφείο, είτε είναι rent a car με οδηγό. Τονίζουν ότι από τη στιγμή που δεν έχουν μία ξεκάθαρη και σαφή απάντηση από το υπουργείο, δεν μπορούν να γίνονται έλεγχοι με αυστηρά κριτήρια επιβάλλοντας την εσχάτη των ποινών, δηλαδή 3.800 ευρώ για κλοπή μεταφορικού έργου και αφαίρεση πινακίδων.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr