Παράπονα αναγνωστών για το πάρκο της 25ης Μαρτίου στην Πόλη της Κω

Παράπονα αναγνωστών για το πάρκο της 25ης Μαρτίου στην Πόλη της Κω

Αρκετοί αναγνώστες του «ΒτΚ» επεσήμαναν στην εφημερίδα μας ότι το πάρκο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό 25ης Μαρτίου δεν είναι πλέον προσβάσιμο στο κοινό.

Αναζητήσαμε να δούμε εάν όντως ισχύει και πληροφορηθήκαμε ότι ναι μεν η κεντρική είσοδος παραμένει κλειστή για λόγους ανωτέρας βίας, όμως η πρόσβαση από την πόρτα την πλαϊνή είναι δυνατή κατά τις ώρες 07.30 – 15.30 τις καθημερινές.

Να σημειωθεί ότι είναι εκτός λειτουργίας οι περισσότερες παιδικές χαρές του νησιού εδώ και μήνες. Έτσι τα μικρά παρκάκια προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά και ξεκούρασης και δροσιάς στους ενήλικες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν στην πόλη της Κω πολλά σημεία κοινής χρήσης με τόσο όμορφο φυσικό περιβάλλον όπως το πάρκο στην 25η Μαρτίου. 

Είναι βέβαια θετικό το γεγονός ότι έστω κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί κάποιος να το επισκεφτεί. Ίσως για τις ημέρες του καύσωνα θα μπορούσε να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου πρόσβασης καθώς το μικροκλίμα από τα δέντρα και φυτά σίγουρα θα προσφέρουν μία ανακουφιστική δροσιά. 

Σάντυ Λαδικού 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr