Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Share This Post

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη ακροάτρια του σταθμού που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Κω.

Σκοπός όπως είπε ήταν να εκφράσει την άποψή της για τον φτωχό χριστουγεννιάτικου στολισμού φέτος στην Κω. Όπως είπε χαρακτηριστικά: « Είναι τα Χριστούγεννα του σκρουτζ φέτος στην Κω. Του Σκρουτζ που ήταν κατά των Χριστουγέννων , κατά του στολισμού, κατά των εκδηλώσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων η ακροάτρια η οποία τόνισε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας θα έπρεπε το νησί της Κω να έχει πλούσιο διάκοσμο και περισσότερη ζωή καθώς είναι πάρα πολλές επιχειρήσεις κλειστές και οι επιλογές εξόδου ελάχιστες σε αντίθεση με το καλοκαίρι.

Μάλιστα η ακροάτρια ανέφερε ότι θα έπρεπε οι υπεύθυνοι του Δήμου Κω να ταξιδέψουν εκτός Κω για να δουν πως στολίζουν οι άλλες περιοχές της χώρας υπογραμμίζοντας ότι θα ήταν καλό αφού ο δήμος δεν μπορεί, να αναλάβει δράση ο εμπορικός σύλλογος ή οι ξενοδόχοι.

« Τόσα ξέρουν, αυτό είναι το γούστο τους. Ο εμπορικός σύλλογος τι έχει κάνει; Οι ξενοδόχοι μέσα στην πόλη τι έχουν κάνει;»

Σχολίασε και τα μαγαζιά εστίασης που είναι στην πλειοψηφία κλειστά δίνοντας συγχαρητήρια στον κ. Πουλιού για το H2O και αναρωτήθηκε πως γίνεται στην Κάλυμνο να υπάρχει περισσότερη κινητικότητα το χειμώνα.

Τέλος αναφέρθηκε στα σκουπίδια και στην αλόγιστη ρίψη ογκωδών αντικειμένων από τους πολίτες, την ώρα που με τηλεφωνικό ραντεβού στην υπηρεσία καθαριότητας, γίνεται η απομάκρυνση.  

Ακούστε ολόκληρη την τηλεφωνική παρέμβαση της κα. Ελένης στο Ράδιο Πρώτο :

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by