Παππάς Ιωάννης: 12 νέα ασθενοφόρα σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Share This Post

 

Παππάς Ιωάννης: 12 νέα ασθενοφόρα σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες

Σε υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 στον τομέα υγείας, παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην 2η υγειονομική περιφέρεια 12 ασθενοφόρα νέα, σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα, προκειμένου να διατεθούν προς χρήση των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς βρέθηκε στην τελετή παράδοσης των ασθενοφόρων μαζί με τον Περιφερειάρχη Ν.Α κ. Γ. Χατζημάρκο ,τον Υφυπουργό Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη και τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χ. Ροιλό. Οι Λειψοί και η νήσος Μεγίστη εξοπλίζονται με 2 ασθενοφόρα προκειμένου να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , το Υπουργείο Υγείας και την 2η ΥΠΕ για την ενίσχυση και αναβάθμιση των νησιών μας σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by