Παναγιώτης Κουνάκης: «Επιβάλλεται να δοθεί νέα παράταση αναστολής πληρωμών, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους»

Παναγιώτης Κουνάκης: «Επιβάλλεται να δοθεί νέα παράταση αναστολής πληρωμών, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους»

Επιστολή προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουνάκης, ζητώντας να δοθεί νέα παράταση αναστολής πληρωμών, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Το καλοκαίρι που μας πέρασε δυστυχώς υπήρξαν πολλές καταστροφές σε όλη την Ελλάδα.

Στη Ρόδο, τον Ιούλιο, βιώσαμε μια μεγάλη πυρκαγιά στο υψηλότερο σημείο της τουριστικής περιόδου. Τότε με τις αποφάσεις Δ15/Δ’/71184 και Α1115 οι ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις είχαν ανασταλεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2024.

Με επιστολή μου στις 25 Ιουλίου του 2023, είχα επιστήσει την προσοχή στην αδυναμία των Ροδιτών επιχειρηματιών να αντεπεξέλθουν σε μεγάλο βαθμό σε οικονομικές υποχρεώσεις τη χειμερινή περίοδο.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι εποχιακές και ειδικά τον χειμώνα δεν υπάρχει καμία οικονομική δραστηριότητα, και προσωπικά Φεκ β 5269 30-08-23 Φεκ 4933 4-08-23ς σεζγίνομαι συνεχώς αποδέκτης προβληματισμών από φορείς και επιχειρηματίες ότι αδυνατούν να ξεκινήσουν τις καταβολές από τον Ιανουάριο. Φεκ β 5269 30-08-23 Φεκ 4933 4-08-23ς σεζ

Αποτελεί αίτημα της πλειοψηφίας των Ροδιτών επιχειρηματιών, όπως και των πληγέντων σε όλη την Ελλάδα, να δοθεί νέα παράταση αναστολής πληρωμών, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Επομένως, ζητώ την παρέμβαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να αναδειχθεί το θέμα και να υπάρξει νέα εξάμηνη παράταση για όλες τις πληγείσες περιοχές, καθώς και δυνατότητα για ρύθμιση οφειλών σε 48 άτοκες δόσεις από τον Ιούνιο του 2024.

Χρόνια πολλά

Καλή Χρονιά

Μετά τιμής

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Κουνάκης Παναγιώτης

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr