Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος υποψήφιος Ισχυρή Κως: «Με τους νέους μπορούμε Ισχυρότερα χωρίς τοξικότητα και διχόνοια!» Δείτε τη συνέντευξη

Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος υποψήφιος Ισχυρή Κως: «Με τους νέους μπορούμε Ισχυρότερα χωρίς τοξικότητα και διχόνοια!» Δείτε τη συνέντευξη

Ο μόλις 19 ετών Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, μιλά στο radioproto.gr για την πρώτη του εμπειρία ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος, τους άξονες που θα δώσει βάση εφόσον εκλεγεί , το πως βίωσε το προεκλογικό ταξίδι ενώ εμφανίζεται ενωτικός καθώς διαθέτει την φρεσκάδα ενός νέου ανθρώπου με σύγχρονη αντίληψη των πραγμάτων.

« Την εμπειρία των εκλογών την χάρηκα ειλικρινά. Πήρα αγάπη, πήρα ζεστασιά, γνώση και υπάρχει βέβαια και μια κούραση η οποία είναι όμως πολύ γλυκιά. Σίγουρα θέλω να βοηθήσω σε ότι αφορά την καθαριότητα το αναγνωρίζει και η παράταξή μας ότι η πόλη έχει θέμα διότι δεν μπορούμε να κάνουμε προσλήψεις ως δήμος και συνεργαζόμαστε με ιδιώτη είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το δούμε ξανά για το πώς μπορεί να είναι η πόλη μας ακόμη πιο καθαρή».

«Σε ότι αφορά το κλίμα από τον κόσμο είναι θετικό για την Ισχυρή Κω.  Συμμετείχα σχεδόν σε όλες τις περιοδείες σε όλο το νησί. Είχα την ευκαιρία μαζί με τους συνυποψηφίους να ακούσουμε τα προβλήματα ειδικά στα χωριά άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος της περιοδείας για να καταγράψουμε ξανά τα όσα απασχολούν τους πολίτες».

Τι θα ήθελε να αλλάξει στην πόλη;

« Θα ήθελα να δημιουργηθούν νέες γωνιές με φυτά, μικρά πάρκα με άνθη σε όλη την πόλη της Κω. Να γίνει ξανά μια ανάπλαση σε κάποιες γωνιές του τόπου. Ας μην κρυβόμαστε στο πάρκο που πλέον στήθηκε το άγαλμα του Ιπποκράτη , έχει γίνει μια ριζική αλλαγή διότι πριν ήταν και λίγο παραβατική η περιοχή. Το άγαλμα χρειαζόταν και στέλνει ένα μήνυμα. Ναι έχουμε προβλήματα με το νοσοκομείο αλλά πρέπει να τιμάμε τον Ιπποκράτη .

Πρέπει φυσικά να αξιοποιηθούν και άλλες γωνιές με παγκάκια με φυτά και να πάρουν ζωή».

Μεγάλο κεφάλαιο στην εφηβική ζωή αλλά και στην επαφή του με την αυτοδιοίκηση, είναι το παλαιό στάδιο Ανταγόρας.

« Από το παλαιό στάδιο Ανταγόρας ήρθε η αγάπη μου για τα κοινά. Βοηθήσαμε με τους φίλους μουνα γίνει η ανακαίνιση του γηπέδου. Είναι κομμάτι της ζωής μας. Λόγω του γηπέδου ήρθα κοντά με τον δήμαρχο και κάθε φορά που μπαίνω στο στάδιο δεν σας κρύβω ότι αισθάνομαι δέος και κάποια άλλα απερίγραπτα συναισθήματα».

 Τέλος ο νεαρός υποψήφιος έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας ότι έχουμε να επιλέξουμε την Κυριακή ανάμεσα σε 2 διαφορετικούς κόσμους. « Επιλέγουμε τους νέους που θέλουμε να προσφέρουμε διότι με τους νέους μπορούμε και ισχυρότερα χωρίς τοξικότητα και χωρίς διχόνοια».

Σάντυ Λαδικού

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη:

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr