Παναγιώτης Βασίλειου Δημόπουλος – Ένας υποψήφιος για την κοινότητα Κω μόλις 19 ετών! 

Παναγιώτης Βασίλειου Δημόπουλος – Ένας υποψήφιος για την κοινότητα Κω μόλις 19 ετών! 

Κάλεσμα προς τη νεολαία για να παραβρεθεί στο αποψινό πάρτι της παράταξης « Ισχυρή Κως»  απηύθυνε ο νεότερος σε ηλικία υποψήφιος Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος. Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος κάλεσε τους νέους του νησιού να παραβρεθούν στο Ammos Beach Bar να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις ενόψει των εκλογών. Παράλληλα μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά και την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τον ίδιο τον δήμαρχο Κω μέσω της εθελοντικής προσπάθειας που είχε ο ίδιος με φίλους για την ανακατασκευή του παλαιού σταδίου Aνταγόρας.

«Ο ίδιος ο δήμαρχος είναι εκείνος που αφουγκράζεται τα προβλήματα των νέων. Έχουμε μια αρμονική συνεργασία όλοι μεταξύ μας στην παράταξη. Υπάρχουν προτάσεις από όλους και τα συζητάμε. Η Ισχυρή Κως ακούει τους πάντες. Νέους και μεγαλύτερους. Ακούει τα προβλήματα των νέων. Γίνονται προσπάθειες να υλοποιηθούν όλες αυτές οι απόψεις και φυσικά προς όφελος της κοινωνίας. Να πω επίσης ότι και οι προτάσεις της αντιπολίτευσης πρέπει να ακούγονται και να υιοθετούνται όταν είναι για το καλό της κοινωνίας. Μακριά από εμένα η τοξικότητα θέλουμε παραγωγικότητα για το νησί διότι δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο χρόνο. Σκεφτείτε πόσο χρόνο χάσαμε με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία ανάμεσα σε όλους.»

 Ο Παναγιώτης είναι από τα παιδιά εκείνα που προβληματίζονται με τα όσα συμβαίνουν γύρω του. Έχει ενδιαφέρον για το πως ξεκίνησε η φιλία του με τον κ. Θεοδόση Νικητηρά και πως βέβαια εξελίχθηκε σε μία κοινή πολιτική συνεργασία με φόντο την Κω.

« Η φιλία μου και η κοινή πολιτική διαδρομή με τον δήμαρχο Κω ξεκίνησε όταν μαζί με φίλους μου δημιουργήσαμε μια εθελοντική προσπάθεια για να βελτιώσουμε το παλαιό στάδιο Ανταγόρας. Ο δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος που ακούει, είναι απλός και δημοκρατικός. Αν μπορεί κάτι να υλοποιηθεί είναι εκεί για να το φτιάξει για αυτό και συνέπραξα μαζί του. Είμαστε μια παράταξη οικογένεια και το εννοώ».

Ποιοι είναι όμως οι πολιτικοί στόχοι ενός 19χρονου παιδιού ;

«Πολιτικός μου στόχος είναι να βοηθήσω στην αναβάθμιση της πόλης μας. Θέλω να βοηθήσω στην αναβάθμιση του αθλητισμού, του πολιτισμού διότι ο πολιτισμός μας ψυχαγωγεί δεν μας διασκεδάζει έτσι μας έμαθαν και στο λύκειο. Χρειάζονται νέοι χώροι αναψυχής για όλο τον κόσμο αλλά και νέοι πολιτιστικοί χώροι στην Κω».

Ο Παναγιώτης καθημερινά στις βόλτες του αλλά και στο διαδίκτυο μιλάει με τον κόσμο. Του μεταφέρουν από παράπονα μέχρι και ιδέες και μάλιστα πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών.

«Ο κόσμος μου μιλάει και μου μεταφέρει τα παράπονά του τους προβληματισμούς του και τις προτάσεις του. Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και βεβαίως δεν υπάρχει κανένας αλάνθαστος. Αυτός  που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει απλά τίποτα στη ζωή του».

Σάντυ Λαδικού

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr