Παλιά Αγορά: Μεγάλη ποικιλία στα αυθεντικά καραμανλίδικα αλλαντικά Sary – Προσφορές σε τυριά , κρέατα και πολλά είδη!

Παλιά Αγορά: Μεγάλη ποικιλία στα αυθεντικά καραμανλίδικα αλλαντικά Sary – Προσφορές σε τυριά , κρέατα και πολλά είδη!

Η Παλιά Αγορά καθημερινά μας εκπλήσσει με την μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ντελικατέσεν, ντόπια είδη, επώνυμες γεύσεις και όχι μόνο. Στα ψυγεία της Παλιάς Αγοράς θα βρείτε τα εκλεκτά αλλαντικά της εταιρείας Sary. Γεύσεις με μνήμες , παράδοση και με ιστορία από την ανατολή. Παστουρμάς, σουτζούκι, μοσχάρι, χοιρινό, σαλάμι, γαλοπούλα, όλα γκουρμέ και μοναδικά.

Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής. Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.

Επίσης θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε τυριά από μικροπαραγωγούς και άλλα αλλαντικά στις καλύτερες τιμές. Μην χάσετε τις προσφορές στα φρέσκα ντόπια κρέατα και τα έτοιμα κρεατοσκευάσματα. Επίσης μία μεγάλη γκάμα σε τοπικά προϊόντα , κατεψυγμένα είδη και πρώτες ύλες σας περιμένουν.

Η Παλιά Αγορά βρίσκεται στην Μανδηλαρά 56 τηλ 22420 22 160.

Εξυπηρετεί και με διανομή στο χώρο σας λιανική – χονδρική. 

Παλιά Αγορά. Για γεύσεις του παρελθόντος με αναμνήσεις και μεράκι. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr