Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Δράσεις ποδηλασίας από τους συλλόγους στην Κω για όλους

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Δράσεις ποδηλασίας από τους συλλόγους στην Κω για όλους

Η 3 Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως παγκόσμια ημέρα ποδηλασίας. Η απόφαση εληφθη στις 12 Απριλίου 2018 από την γενική συνέλευση του

Διεθνούς οργανισμού. Με αφορμή την ημέρα αυτή ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω Και ο Κωακος Όμιλος Ποδηλασίας διοργανώνουν από κοινού την Τέταρτη 3 Ιουνίου στις 18:00 στην πλατεία Ελευθερίας μια ποδηλατοβολτα για όλες τις ηλικίες και αναβάτες. Πάρτε τα ποδήλατα, τα κράνη σας και ελατέ παρέα τον γύρω της πόλης. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω και ο νεοσύστατος Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας συνδιοργανώνουν προπονητικές ημερίδες ποδηλασίας για ηλικίες από 7 χρονών έως και όπεν ηλικιακές κατηγορίες χωρίς υποχρέωση αγωνιστικού δελτίου για τους αθλητές.

Σκοπός των κοινών προπονήσεων είναι συνύπαρξη των παιδιών σε συνθήκες αγώνα για την εμπέδωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας και της ατμόσφαιρας των αγώνων σε φιλικό και παρείστικο επίπεδο μεταξύ των αθλητών.

Ξεκινήσαμε με την προπόνηση στο πανέμορφο δάσος της Τσουκαλαριάς με δασικά μονοπάτια γεμάτα παιδιά και χαμόγελα με κόντρες και συναγωνισμό. Να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές για την επιτήρηση της εκδήλωσης και το κατάστημα του Στράτου Σερνικού για την τεχνική υποστήριξη των αθλητών.

Καλούμε γονείς και παιδιά και εκτός των συλλόγων να συμμετέχουν για να μάθουν τα μυστικά της αγωνιστικής ποδηλασίας, να αγαπήσουν το άθλημα και να γίνουν μέλη της μεγάλης ποδηλατικής οικογένειας.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για την επόμενη προπονητική ημερίδα και σας καλούμε να συμμετέχετε είτε σαν θεατές , είτε σαν αθλητές.

Ελάτε να μπείτε στον κόσμο της ποδηλασίας!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr