Πάνος Μπλέτζας – “Η Αγάπη Πεμπτουσία” – Νέο τραγούδι του Κώου καλλιτέχνη

 

Πάνος Μπλέτζας – “Η Αγάπη Πεμπτουσία” – Νέο τραγούδι του Κώου καλλιτέχνη

Ο Πάνος Μπλέτζας συναντάει για άλλη μια φορά τον Χρήστο Παπαδόπουλο και το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο, που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα. 

Ο Πάνος Μπλέτζας, παρότι μόλις 28 ετών, μετράει αρκετές συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες, όπως ο Μίμης Πλέσσας, αλλά και με σπουδαίους ερμηνευτές με τους οποίους έχει κάνει ντουέτο, όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο ίδιος είναι επίσης συνθέτης και ερμηνευτής του τραγουδιού «Αλήθεια», που γράφτηκε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Alpha Records, που υπερήφανα στηρίζει τους νέους ερμηνευτές, οικοδομώντας σταθερά με καταξιωμένους δημιουργούς, κυκλοφορεί το τραγούδι «Η Αγάπη Πεμπτουσία» σε στίχους του Νίκου Κούρρα και μουσική του συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ISO 14001 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ISO 14001 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση του πιστοποιητικού ISO 14001 για το

Ενημέρωση

Το τραγούδι «Αλκυόνα ή το ταξίδι της Ιφιγένειας έλαβε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Project στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Έλληνες της Ανατολής: Πόντος, Μικρά Ασία Θράκη».

Το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Project στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Έλληνες της Ανατολής: Πόντος, Μικρά Ασία Θράκη», έλαβε το τραγούδι Αλκυόνα ή το ταξίδι

©2020 radioproto.gr