Πάνος Μπλέτζας – “Η Αγάπη Πεμπτουσία” – Νέο τραγούδι του Κώου καλλιτέχνη

Share This Post

 

Πάνος Μπλέτζας – “Η Αγάπη Πεμπτουσία” – Νέο τραγούδι του Κώου καλλιτέχνη

Ο Πάνος Μπλέτζας συναντάει για άλλη μια φορά τον Χρήστο Παπαδόπουλο και το αποτέλεσμα είναι ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο, που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα. 

Ο Πάνος Μπλέτζας, παρότι μόλις 28 ετών, μετράει αρκετές συνεργασίες με μεγάλους συνθέτες, όπως ο Μίμης Πλέσσας, αλλά και με σπουδαίους ερμηνευτές με τους οποίους έχει κάνει ντουέτο, όπως η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο ίδιος είναι επίσης συνθέτης και ερμηνευτής του τραγουδιού «Αλήθεια», που γράφτηκε στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Alpha Records, που υπερήφανα στηρίζει τους νέους ερμηνευτές, οικοδομώντας σταθερά με καταξιωμένους δημιουργούς, κυκλοφορεί το τραγούδι «Η Αγάπη Πεμπτουσία» σε στίχους του Νίκου Κούρρα και μουσική του συνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by